Yargıç SEC aleyhine karar verdikten sonra XRP fiyatı patladı
Yargıç SEC aleyhine karar verdikten sonra XRP fiyatı patladı

Bir federal yargıç, Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı temel argümanlarından biriyle devam edebileceğine karar verdikten sonra XRP şifreleme varlığının fiyatı yükseliyor.
Mahkeme belgeleri, Yargıç Analisa Torres’in SEC’in “Adil Bildirim Savunması” kullanmak yerine Ripple’a saldırma teklifini reddettiğini gösteriyor.
San Francisco merkezli ödeme şirketi, uzun süredir SEC’in Ripple’ı hizmetin XRP’yi bir unvan olarak gördüğü konusunda yeterince bilgilendirmediğini savundu. XRP, son 24 saatte %15 sıçradı ve yayınlandığı sırada 0.84 dolardaydı.
Dikkatinizi Çekebilir: Bu Kripto Paraların Sahipleri Fiyatlarının Yakında Artacağına İnanıyor
Fox News ile yaptığı röportajda, Ripple’ın genel müdürü Stuart Alderoty, dizinin Ripple’ın argümanının geçerliliğinin altını çizdiğini söylüyor.
“Bugünün emri, SEC’in Ripple’a XRP dağıtımlarının – 2013’ten itibaren – menkul kıymetler yasaları kapsamında asla yasaklanmayacağına dair adil bir uyarı verip vermediğine dair ciddi bir soru olduğunu doğruluyor. Sektörün ilerlemek ve gelişmek için hak ettiği netliği kazanması için bu davayı savunmak için çok mücadele etmeye devam edeceğiz.”
Buna ek olarak, Yargıç Torres, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve kurucu ortağı Chris Larsen’in SEC’in kendilerine yönelik bireysel iddialarını reddetme önerisini reddetti.
Alderotti, SEC’in iddialarının reddedileceğinden emin olduğunu söyledi.
“Brad ve Chris aleyhindeki davaların şimdi sona ermesini tercih etsek de, Mahkeme SEC’i iddialarını doğrulamaya zorlamaya karar verdi. “Eninde sonunda SEC’in tüm iddialarının reddedileceğinden eminiz.”
Son dakika gelişmelerinden haberdar olmak için CoinFili.com’u Twitter‘da takip edin.